Pelakon Aeril Zafrel memberikan respon lucu berkenaan foto berstatus ‘Need Uber? Call Me’ yang mendapat maklum balas pihak Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) baru-baru ini.

Aeril telah memuat naik ‘screencap’ foto status Twitternya yang disertakan dengan maklum balas SPAD itu menerusi akaun Instagram (IG)nya semalam.

“Haaa ayoooo tak tahu…Haha habisla aku,” tulisnya ringkas beserta emoji ketawa.

Haaa ayoooo tak tahu…Haha habisla aku 😂😂😂

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on 

Menariknya, respon Aeril itu mengundang pelbagai reaksi pengikut IG yang kebanyakannya memberikan komen berbaur lawak.

Antaranya:

@ummisaketzs: Hahahhahahha ambik kau bang kan dah kena @aeril_zafrel.

@nikatiqahmahmud: Aduh baru nak share location nak suruh pickup 😂😂

@airunnisaalaui: Hahahahaha yang ni lawak. Pengsan bangun balik pengsan balik.

@anaaliza: SPAD pun ajak brgurau. Haahahahhahaha

@_syuhadaismail_: Spad pun pandai gurau you all. Peminat tu kot. 😂

Foto: Instagram Aeril Zafrel